sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Băiat de 17 ani, ars pe 92% din suprafața corpului în urma unei explozii care a avut loc în localitatea Fântânele

  de Special Arad | 25 iulie 2021, 10:53 AM | Naţional

  0

  (foto: Digi24)

  Un tânăr de 17 ani are arsuri pe toată suprafața corpului, iar un bărbat de 52 de ani este rănit la mâini și picioare, după ce un incendiu extrem de puternic s-a produs sâmbătă la un centru de încărcare a buteliilor din localitatea Fântânele, în județul Prahova.

  Tânărul de 17 ani, care a suferit arsuri grave pe 92% din suprafaţa corporală, va fi adus de la Ploiești la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu din Capitală.

  Tatăl băiatului, un bărbat de 52 de ani care, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, are arsuri la nivelul mâinilor şi picioarelor, va rămâne la SJU Ploieşti, potrivit Agerpres.

  Conform sursei citate, în incendiul violent în care cei doi au fost răniţi a ars o semiremorcă încărcată cu saci de ciment, un cap tractor, un camion de 6 tone, 20 de recipiente de 1.000 litri de combustibil, un sediu de firmă de aproximativ 80 mp, locuinţa particulară învecinată de 60 mp, stâlpi electrici, 15 metri liniari de gard şi pomi fructiferi.

  La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent şi generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp. Flăcările s-au extins rapid, cuprinzând 2 cisterne GPL și 20 de cuburi de carburant.

  Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă în acest caz.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.