Băi, Țucherburg care ești tu Fesbuc! Dă-i femeii „vizuoalizările” înapoi, unde dansează în rochia aia neagră cu galben! Cu franjuri!

  de Special Arad | 6 decembrie 2016, 10:33 AM | LOL

  0

  Zuckerberg nu știe cu cine se pune. Îi zice coana Floricica un descântec, de o să-l doară capul trei zile!

  Și asta pentru că i-au dispărut „vizuoalizările” acolo unde dansează în rochia aia neagră cu galben. Cu franjuri!

  „Am 17.500 de vizualizări acuma. Aveam 18.000. Unde-mi este?! Mi le-ați luat, mi le-ați furat! Ce se întâmplă cu vizuoalizările mele?! FESBUCU!”, răcnește coana Floricica într-un video postat pe YouTube care, la ora actuală, are mai multe Like-uri decât postarea de Facebook în care dansează în rochia aia neagră cu galben și cu franjuri: 29.940.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.