Bacalaureat 2015: AVEM REZULTATELE FINALE de după contestații! Vezi și statistica pe licee

  de Special Arad | 10 iulie 2015, 9:27 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2015, au fost afișate după ora 10, vineri. Special Arad vă prezintă în timp real rezultatele finale la Bacalaureat 2015.

  Primele rezultate ale examenului au fost publicate marți, miercuri și joi fiind soluționate contestațiile depuse de elevii nemulțumiți.

  VEZI AICI REZULTATELE FINALE – DUPĂ CONTESTAȚII!

  REZULTATE BAC 2015 DUPĂ CONTESTAȚII – Statistica după licee

  Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Școlar Județean, promovabilitatea la Arad, înainte de contestații, a fost de 59,88%, asta însemnând 1987 de elevi promovați și 1330 de elevi nepromovați. 

  VEZI AICI rezultatele înainte de contestații

  În toată țara 63 de elevi de clasa a XII-a au obținut media 10, la nivelul întregii țări, iar cele mai multe medii maxime — 9 — au fost obținute de absolvenții din județul Timiș.

  Pe județe, cel mai ridicat procent de promovare s-a înregistrat în județele Cluj (82,18%), Brașov (78,74%), Bacău (78,34%) și Sibiu (76,81%). La polul opus se află județele Giurgiu, Ilfov și Teleorman cu o rată de promovare sub 50%.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.