sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ba asta înseamnă să fii mafiot! Să te dai jos din „decapotabilă”, înarmat cu mătură și lopată, și să faci curat la ghenă

  de Tudor Bogdan | 16 august 2017, 2:17 PM | Strada

  8

  Povestea cu „am crezut că le-am văzut pe toate” e deja de mult expirată. Întotdeauna când apare câte o chestie bizară, tinzi să spui că ai crezut că le-ai văzut pe toate. Ba nu le-ai văzut! Și nici n-o să le vezi, că de fiecare dată apare altă chestie, altă întâmplare, altă persoană care să te uluiască.

  Uluiți am fost și noi, când am fost martorii unei întâmplări cel puțin ciudate am putea spune. Miercuri, în jurul orei 13:30, într-un cartier central al Aradului, apare o mașină decapotabilă, cu numere roșii și cu „lăutărismele” turuind din difuzoarele mașinii. La volan, un individ să tot aibă vreo 40-45 de ani. În dreapta, o divă cu ochelari de soare și care își clătea privirea ba în oglindă, ba în telefon.

  Șoferul întoarce mașina, parchează pe un colț de stradă, se dă jos și merge la portbagaj, de unde scoate (ATENȚIE!) o mătură și o lopată. Apoi se îndreaptă spre ghena de gunoi, unde începe să măture și să arunce gunoiul din jur în tomberoane. Ne frecăm bine la ochi… Nu se poate! Nu credem că am văzut ceea ce tocmai am văzut.

  Preț de câteva minute, bărbatul face lună și bec în jurul tomberoanelor, după care își pune „obiectul muncii” înapoi, în portbagaj, urcă la volan, mai dă un plus de volum „lăutărismelor” și pleacă.

  Serios? Mai e valabilă expresia aia cu „asta înseamnă să fii mafiot”? Ba asta înseamnă să fii mafiot! Să te dai jos din „decapotabilă”, înarmat cu mătură și lopată, și să faci curat la ghenă.

  decapotab (1) decapotab (2) decapotab (3) decapotab (4) decapotab (5) decapotab (6) decapotab (7) decapotab (8) decapotab (9) decapotab (10) decapotab (11) decapotab (12) decapotab (13) decapotab (14) decapotab (15) decapotab (16) decapotab (17)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mda…In viziunea ta „Mane”e foarte oribil ce a facut
   (Cum sa faci curat la ghena de gunoi si tu sa ai decapotabila)
   Pffff,parca te vad pe tine daca ai avea o decapotabila,ai arunca la semafor ca doar sunt altii fraieri pe care ii plateste statu oricum sa faca curat.In fine ce pot sa zic?!Odata am fost amenintat de un tip de la SpecialArad..
   Faza cu lautarismele…ce sa zic?! :)) Orice gen muzical ar fi,tot o persoana „cocalara”cred ca esti ca dai drumu la volum ca sa auda tot poporu’.

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. Dragi cititori,domnul fulias cica lucreaza la presa din arad respectiv special arad, dar probabil in aceea dimineata cand vroia sa savureze cafeluta l_a zarit pe acest domn care a facut curat la ghena de gunoi unde probabil si acest fulias arunca resturile menajere.probabil ca ii era ciuda ca acel domn i_a luat_ o inainte.data viitoare sa fie pe pozitie

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.