„Bă! Am mașină de mașină și f**k ceva pe banda voastră!”

  de Special Arad | 2 iulie 2014, 6:04 PM | Știri Arad | Topic special | Video

  0

  Din 4 iunie și până în prima zi de școală, adică 15 septembrie, circulația în centrul Aradului e dată peste cap.  Se lucrează la reabilitarea arterei de apă pe străzile 1 Decembrie 1918, A.D. Xenopol și B-dul Decebal. Pe Xenopol, strada cu Rectoratul UAV si Prefectura Arad, astăzi nu s-a lucrat. Un șofer, turat la maxim că strada e închisă, și-a băgat „ceva” în banda pusă de autorități, de pe Bulevardul Revoluției…

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.