Update Avocatul Marius Ioniță, unul dintre cei mai cunoscuți membri ai Baroului din Arad, s-a stins din viață la 65 de ani. Familia a anunțat locul și ora desfășurării slujbei de înmormântare

  de Special Arad | 22 noiembrie 2020, 10:32 AM | Știri Arad | Topic special

  4

  Avocatul Marius Ioniță, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Arad, a încetat din viață ieri, sâmbătă, la vârsta de 65 de ani, acesta pierzând lupta cu o boală incurabilă.

  Avocatul făcea parte din Baroul Arad din anul 1993, după ce a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, imediat după terminarea studiilor fiind procuror stagiar

  Anunțul trist a fost făcut, pe Facebook, de soția acestuia.

  Dumnezeu să îl odihnească!

  UPDATE – Ora și locul de desfășurare a înmormântării

  Familia îndurerată anunță că Slujba de înmormântare a celui care a fost Marius Ioniță, fiu, tată, bunic și soț iubitor va avea loc la Casa Funerară Rostyl, în Arad, str. Cocorilor nr. 27, luni 23.11.2020, ora 14, iar corpul neînsuflețit va fi depus la Cimitirul Pomenirea la ora 15.00.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • O, Doamne câți colegi și poate prieteni s-au dus în lumea celor adormiți în acești ultimi 24 de ani scurși de la decesul celui care a fost dr. în drept procuror Nicolae M. Grija. Dumnezeu să le dea odihna cea veșnică și să le numere sufletele lor cu sufletele drepturilor Săi! Condoleante familiei!

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.