vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Avioane!!! Party ABC la bazine, party ABC la… aeroport!

  de Special Arad | 18 august 2016, 1:10 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Nici nu s-a anunțat încă programul evenimentului de pe Ștrandul Neptun, din cadrul Zilelor Aradului, și grupul ABC anunță deja un alt party într-o locație inedită. Țineți-vă bine: …party la Aeroport!

  Party la Filarmonică, la Teatru, în Ziridava, la Gara CFR, iar în această lună, pe 26 august, în bazin, pe Ștrandul Neptun. Dacă credeați că nu se va mai găsi o locație mai nebună de atât, iată că ABC surprinde din nou!

  Mai mult, pentru evenimentul programat pe 16 septembrie se anunță un întreg festival în aer liber – „cel mai important eveniment de muzică electronică din istoria orașului”!

  Vor mixa artiști de muzică electronică români și internaționali de renume. Așteptăm cu nerăbdare. Până atunci, așteptăm și numele DJ-ilor care vor mixa la bazinul de pe ștrand, căci deocamdată programul arată în felul următor:

  via GIPHY

  are you ready for a colorful ride ?

  Posted by ABC on Tuesday, August 9, 2016

  Nerabdatori?!

  Posted by Andreea Mişca on Wednesday, August 10, 2016

  Am precizat ca vom avea un bazin gol si unul plin? 🙂

  Posted by ABC on Thursday, August 11, 2016

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.