joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Avertisment pentru românii care intră în țară: „Vor fi controlați de mai multe ori pe zi!”

  de Special Arad | 19 mai 2020, 10:01 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  (foto: Digi24)

  Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, spune că toate persoanele care vin în țară intră direct în autoizolare, dar dacă vor fi prinse că nu au respectat această carantinare la domiciliu, persoanele vor intra în carantină instituționalizată și vor trebui să-și plătească hrana și cazarea.

  „Toți cei care intră în țară merg acum în autoizolare la domiciliu. Nu mai există acea carantină, este doar pentru cei care nu vor să stea cu familiile sau pentru cei care pleacă din autoizolare și atunci sunt în carantină instituționalizată, dar își plătesc carantina și hrana”, a declarat Nelu Tătaru, luni seară, la Digi24.

  Ministrul a menționat că la nivel local, autoritățile din fiecare județ îi vor verifica de mai multe ori pe zi pe cei care intră în autoziolare.

  Sursa: Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.