Avarie la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar

  de Special Arad | 12 noiembrie 2018, 1:25 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, iar activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este îngreunată.

  În acest moment colegii de la structura de comunicații și informatică lucrează pentru remedierea situației apărute, în cel mai scurt timp.

  Structurile de cazier judiciar vor putea primi în continuare cereri de la cetățeni, urmând ca documentele să fie emise ulterior, în termenul legal de 3 zile.

  Imediat cum vor apărea informații noi, le vom aduce la cunoștința opiniei publice.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.