duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  O zonă din Sânleani a arătat timp de o noapte ca „Veneția”

  de Raluca Medeleanu | 8 ianuarie 2024, 4:50 PM | Livada | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Comunitatea Sânleani-Livada / Facebook)

  Din cauza unei conducte de apă care s-a spart, o parte din satul Sânleani, aparținător comunei Livada, din județul Arad, a ajuns să arate ca mica Veneție. Inundația a avut loc în noaptea dinspre duminică spre luni, pe strada pe care se află firma Amatex.

  „Eu locuiesc aproape de Amatex și apa mi-a intrat în curte, că nu spun cum este în fața firmei, nu știu cum vor intra mâine cei care nu au mașină!”, a scris o doamnă într-un grup de socializare al localității.

  „Păcat de banii îngropați într-o așa lucrare prost realizată!”, a scris o altă doamnă.

  „S-a deschis pescărie la Sânleani, sau se pregătește terenul pentru patinoar?”, a întrebat ironic un domn.

  „Era să rup mașina , blocându-mă cu roata în craterul din fața porții! Doar cu ajutor am reușit să ies de acolo. Felicitări pentru așa lucrări!”, a mai scris cineva.

  Unii localnici au opinat că problema ar fi survenit din cauza lucrărilor la introducerea canalizării în zonă, însă Compania de Apă susține că nu există o legătură, ci că ar fi vorba de o avarie la un branșament. Problema a fost remediată astăzi.

  „În legătură cu avaria produsă în localitatea Sânleani în data de 07.01.2024, seara, vă aducem la cunoștință următoarele:

  Echipele de intervenție ale Companiei de Apă Arad au evaluat situația de la fața locului imediat după ce avaria a fost anunțată. S-a constatat că era vorba de o avarie la un branșament și deoarece în zonă erau și alte utilități ( fibră optică și rețea de gaz), după analizarea risc- beneficiu a situației, s-a decis ca avaria să fie remediată la prima oră în data de 08.01.2023. În această dimineață ( 08.01.2023) avaria a fost remediată fără să fie nevoie de întreruperea furnizării apei potabile”, a transmis pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Arad.

   

  Citește și: Circ și pită… sau începerea lucrărilor pentru canalizare la Livada · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.