joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Kaufland anunță că instalează geamuri de protecție la casele de marcat

  de Special Arad | 18 martie 2020, 7:10 PM | Coronavirus | Naţional

  2

  Lanțul de supermarketuri Kaufland România a emis un comunicat de presă prin care anunță faptul că, drept urmare a evoluției situației din ultimele zile, a demarat măsuri suplimentare ce sporesc siguranța clienților și a echipelor din magazine.

  Astfel, Compania a început instalarea geamurilor de protecție din plexiglas la casele de marcat în toate magazinele din țară.

  „Colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință;
  În anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane;
  Pe podeaua din zonele de trafic au fost amplasate benzi care indică distanța de siguranță;
  Sunt dezinfectate toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați și toate magazinele sunt dotate cu dezinfectant de mâini gratuit.
  Mai mult, clienții sunt îndemnați să aibă un comportament responsabil în acest context și să aibă grijă la cei din jur: să cumpere responsabil și să evite risipa alimentară, să vină neînsoțiți la cumpărături, să respecte regulile de prevenție și igienă, să folosească dezinfectantul de mâini de la intrarea din magazine, să păstreze distanța de siguranță de minimum 1 metru și să opteze pentru plata cu cardul sau telefonul, în locul bancnotelor.

  De asemenea, Kaufland își asigură clienții că există suficiente stocuri, datorită livrărilor zilnice și a unei mari varietăți de produse și că magazinele vor rămâne deschise, acestea fiind aspecte prioritare pentru toată echipa”, spun reprezentanții magazinului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.