Autotren în flăcări! DN79A este blocat

  de - | 30 iunie 2019, 11:52 PM | Știri Arad

  0

  Un incendiu a izbucnit la un autotren pe DN79A la ieșire din localitatea Vărșand. Acesta este încărcat cu cauciucuri și arde generalizat. Se deplasează două echipaje ASAS și 7 Subofițeri de la Garda Chișineu-Cris.

  A ajuns SVSU PILU la fața locului și primul echipaj de la ISU. Incendiul este localizat, nu a cuprins în întregime compartimentul de marfă, ci doar o parte.  A ars aproximativ un sfert din compartimentul marfă. Incendiul este lichidat, urmează descărcarea mărfii cauciuc cu cauciuc pentru a nu se reaprinde.

  Imagine cu rol ilustrativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.