Autorul mesajelor de amenințare cu moartea trimise Maiei Morgenstern a fost reținut de polițiști

  de - | 29 martie 2021, 1:31 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Parchetul a anunțat luni că a fost identificată și reținută persoana care i-a trimis amenințări cu moartea actriței Maia Morgenstern, pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc, scrie HotNews.

  „În data de 27 martie, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj de amenințare cu caracter anstisemit, care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări la adresa persoanei vătămate și a angajaților Teatrului Evreiesc”, a transmis Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

  Este vorba despre un tânăr care a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de amenințare.

  Actrița a publicat textul scrisorii care conține amenințări cu moartea și jigniri greu de reprodus. Scrisoarea a fost semnată „din partea partidului AUR”. Autorii mesajului amenință să incendieze Teatrul Evreiesc de Stat, cu toţi actorii de acolo. Liderul formațiunii, George Simion, a spus că este „o intoxicare incalificabilă ce trebuie pedepsită”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.