duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Autorul mesajelor de amenințare cu moartea trimise Maiei Morgenstern a fost reținut de polițiști

  de - | 29 martie 2021, 1:31 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Parchetul a anunțat luni că a fost identificată și reținută persoana care i-a trimis amenințări cu moartea actriței Maia Morgenstern, pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc, scrie HotNews.

  „În data de 27 martie, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj de amenințare cu caracter anstisemit, care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări la adresa persoanei vătămate și a angajaților Teatrului Evreiesc”, a transmis Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

  Este vorba despre un tânăr care a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de amenințare.

  Actrița a publicat textul scrisorii care conține amenințări cu moartea și jigniri greu de reprodus. Scrisoarea a fost semnată „din partea partidului AUR”. Autorii mesajului amenință să incendieze Teatrul Evreiesc de Stat, cu toţi actorii de acolo. Liderul formațiunii, George Simion, a spus că este „o intoxicare incalificabilă ce trebuie pedepsită”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.