Autorităţile arădene au reparat frumos maxim şase străzi… (Galerie Foto)

  de Special Arad | 26 April 2014, 11:27 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Primăria Municipiului Arad a anunțat zilele trecute că aprilie este luna în care autoritățile au demarat programul de reparații și modernizare a mai multor străzi. Autoritățile transmit că pe șase străzi din municipiu au fost finalizate lucrările.

  Până acum s-au finalizat în cartierul Aradul Nou lucrările pe străzile Ștefan cel Mare, Molidului, Bagdasar și Armoniei. În zona centrală s-a refăcut strada Lucian Blaga, după lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare și se lucrează în prezent la modernizarea străzilor Andrei Șaguna și Ghiba Birta. În zona Podgoria s-a finalizat modernizarea străzii Udrea, inclusiv a aleilor de la blocurile din zonă și se lucrează la asfaltarea străzii Ineului. În cartierul Aurel Vlaicu se modernizează zonele Aleea Tomis și Aleea Dezna”, transmit reprezentanții primăriei.

  Special Arad a luat străzile respective la pas

  Acestea fiind spuse, ne-am gândit să mergem și noi pe unele dintre străzile menționate ca să vedem exact cum stă treaba.

  Strada Ștefan cel Mare – După cum puteți observa și în fotografiile atașate, pe această stradă a fost făcut asfaltul. Este unul bun și se poate circula în condiții foarte bune. Încă nu au fost trasate marcajele și nici nu au fost puse borduri pe margini, pentru a nu se surpa asfaltul. Deci, modernizarea la această stradă nu este chiar finalizată… dar să nu fim cârcotași, trageți dumneavoastră concluziile.

  Străzile Molidului, Bagdasar și Armoniei – Am intrat pe Molidului de pe strada Merișor și ne-am tot dus până aproape de liniile de tren pentru a descoperi modernizările făcute de autorități. Defapt, pe această stradă, ca și pe celelalte două paralele, au fost turnate porțiuni de asfalt de aproximativ 200 de metri, adică pe aproximativ 15-20% din fiecare stradă, în vreme ce pe restul puteți găsi o mulțime de gropi. Iar dacă nu ne credeți pe cuvânt, priviți fotografiile făcute de noi pe străzile respective.

  Strada Lucian Blaga – După lucrările de la canalizare, strada Lucian Blaga a fost reasfaltată în totalitate. Asfaltul arată foarte bine. Nici aici nu au fost trasate marcajele, dar dăm credit autorităților și afirmăm și noi că strada e gata, drumul chiar e bun.

  Strada Udrea – Această stradă este cam în aceeași situație ca și strada Lucian Blaga, asfaltul este unul bun, se circulă bine, dar încă nu au fost trasate marcajele. Având în vedere că pe strada Ineului (actuala Ioan Alexandru), stradă alăturată străzii Udrea, încă se lucrează, probabil că marcajele vor fi trasate în același timp, după finalizarea modernizărilor.

  În rest, pe străzile Andrei Șaguna, Elena Ghiba Birta, Aleea Tomis, Aleea Dezna și pe alte câteva străzi din municipiu se lucrează. Așteptăm cu nerăbdare rezultatul final.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.