Augustin nu a avut nici o șansă! A murit la 17 ani, bătut cu topoare și bâte de doi bărbați, tată și fiu. Unul dintre ei are vârsta lui Augustin

  de - | 23 April 2017, 11:25 AM | Regional

  0

  O crimă de o rară violență s-a petrecut astă noapte în oraşul Bocşa din Caraș Severin. Un tânăr de 17 ani din oraş – Augustin Varga, a fost căsăpit cu topoarele şi bâtele de doi bărbaţi – Dan şi Marian Avram – tată şi fiu.
  Totul s-a petrecut în jurul orei 23 în mijlocul drumului, în oraşul Bocşa. Se pare că între tânărul decedat şi unul dintre criminali, ar fi avut loc o altercaţie. În urmă cu o săptămână, cei doi tineri – fiindcă amândoi au 17 ani – s-au încăierat în faţa unui magazin din oraş. Prietenii i-au despărţit pe cei doi, dar se pare că ura a mocnit în continuare.

  Cert este că astă noapte, tânărul mort – împreună cu fratele său Denis Varga- au mers la Marian Avram acasă să clarifice niște lucruri. Scandalul a degenerat, la poarta casei au ieșit tatăl și fiul, s-au spus vorbe grele după care a început o urmărire de la poarta casei și până la o intersecție de drum, cam 30 de metri. Martorii spun că cei doi Avram – tatăl și fiul – au tăbărât cu bâtele și topoarele pe tânăr și l-au lăsat într-o baltă de sânge după care au dispărut.

  Tânărul aflat în stare de comă și cu hemoragie masivă a fost transportat la Unitate de primiri Urgențe de la Spitalul Judeţean din Reşita, dar cu tot efortul medicilor, acesta a murit în câteva minute.

  La poarta spitalului s-au strâns mai multe rude ale tânărului decedat, Augustin Varga și pentru a opri intrarea în spital a acestora, a fost nevoie de intervenția jandarmilor și a poliției.

  Cei doi criminali au dispărut de acasă. Vecinii spun că aceștia se tem pentru viața lor, dar asta nu-i împiedică să se prezinte la sediul Poliției Bocșa care este la 500 de m de casa lor. Polițiștii și procurorii au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovituri cauzatoare de moarte – în prima fază.

  sursa: infocs.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.