sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Audi în valoare de 40.000 de euro, căutat în Germania, găsit la frontiera Vărșand

  de Ioana Costaș | 25 august 2023, 1:15 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărșand au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care a încercat să intre în ţară cu un autoturism marca Audi Q5, estimat la valoarea de aproximativ 40.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania. Bărbatul a declarat polițiștilor de frontieră arădeni că nu știa despre faptul că mașina era căutată de autorități. Autoturismul a fost indisponibilizat, fiind efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunii de tăinuire.

  „În 24 august, în Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi Q5, înmatriculat în Germania. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în data de 7 august. Bărbatul a declarat faptul că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități. Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 40.000 de euro) a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun”, au transmis reprezentații Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  Citește și: Autoturism furat în Italia, depistat la PTF Nădlac II

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.