Au murit astăzi! Patru jucători de la Concordia Chiajna au fost declarați morți. Virtual… (FOTO)

  de Special Arad | 29 iulie 2016, 1:55 PM | Sport

  0

  Concordia Chiajna a comis o gafă uriașă pe site-ul oficial, acolo unde este prezentată echipa.

  Patru dintre jucătorii ilfovenilor au fost declarați decedați involuntar de cei care se ocupă de site-ul oficial. Este vorba despre fostul jucător al echipei UTA, Patrice Feussi, dar și Daniel Rogoveanu, Cristian Novacek și Ovidiu Marin, scrie GSP.

  În dreptul acestora nu apar pozele, iar la data decesului apare 29 iulie 2016, adică astăzi.

  La toți ceilalți apare poziția în teren și numărul de pe tricou. Însă la cei 4, la caracteristici, apar data nașterii și cea a decesului, date care coincid. Este vorba, desigur de o eroare, care a creat o situație pe cât de inedită, pe atât de ciudată, încheie Gazeta Sporturilor.

  concordia 2 concordia 3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.