duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Au mai rămas două săptămâni! Șiria își așteaptă concurenții la a doua ediție de Arad MTB Trophy

  de Lucian Dănilă | 29 august 2019, 11:48 AM | Sport

  0

  Prima ediție a fost un succes, dar acum, organizatorii Arad MTB Trophy au așteptări și mai mari. Anul trecut au fost peste 400 de rideri, dar acum, la concrsul care va fi organizat pe dealurile din jurul Cetății Șiria, sunt așteptați și mai mulți.

  „Vinovați” pentru organizarea acestui eveniment sunt cei de la Clubul Sportiv Sport Competition. Peste două săptămâni, mai precis la data e 15 septembrie, dis de dimineață, „pasionații de biciclete sunt invitați să urce până sus la Cetatea Șiria, de unde se va da startul celei de a doua ediții a Arad MTB Trophy, o provocare sportivă de proporţii. Concursul se adresează tuturor iubitorilor ciclismului. Așa că dacă sunteți iubitori de mișcare pe bicicletă, vă plac dealurile, urcările și coborârile, drumurile forestiere, peisajele aparte și competiția, sunteți așteptați pe 15 septembrie sus la Cetatea Șiriei. Vor fi, ca și la prima ediția, trei trasee – de 70, 40, respectiv 20 de kilometri – care să vă testeze limitele, dar și premii pe măsură! Aşa că dacă vreți să vă petreceți al doilea week-end din septembrie într-o atmosferă caldă, printre sportivi, în natură, dar cu toate cele de care aţi avea nevoie la îndemână,  Arad MTB Trophy ediția a II-a, este alegerea ideală”, se arată în comunicatul remis de organizatori.

  Înscierile la competiţie sunt în toi, concurenţii putând alege una dintre cele trei probe din concurs intrând pe site-ul aradmtbtrophy.ro (https://aradmtbtrophy.sportcompetition.ro/inscriere).

  Traseele au fost gândite de echipa Sport Competition pentru toţi iubitorii ciclismului, de la cei mici la cei mari, de la cei experimentaţi la cei care de curând au făcut cunoştinţă cu bicicleta, dar iubesc MTB-ul.

  mtb

  Cei care se consideră pregătiți pentru o aventură grea cu bicicleta, pot alege traseul lung – „Maraton” – care presupune să pedalați 70 de kilometri pe dealuri. Dacă nu vă plac extremele, dar tot vreți să vă testați limitele, puteți alege varianta Race – adică 40 de kilometri pe bicicletă. Pentru cei care nu vor decât să-şi petreacă o zi pe bicicletă în cadru organizat, cu şansa de a fi totuși competitivi și de a câştiga premii, totul într-o atmosferă sportivă, la Cetatea Șiria, organizatorii au pregătit un traseu de 20 de kilometri, tot pe dealuri, desigur.

  Arad MTB Trophy vine și cu recompense. Se vor acorda premii în bani, dar şi premii cadouri. Primii trei care ajung la linia de sosire – de pe cele trei trasee, pe categoriile de vârstă, vor primi premii care mai de care.  Valoarea premiilor în bani şi a premiilor cadou va fi anunţată ulterior, până la momentul concursului organizatorii având încă porţile deschise pentru firmele interesate să sponsorizeze evenimentul de pe dealurile Şiriei.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.