joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arad MTB Trophy: eveniment sportiv inclus în calendarul internațional, sus, la Cetatea Șiria

  de Adriana Barbu | 17 august 2023, 3:03 PM | Sport | Știri Arad

  0

  E vreme de concurs, unul internațional, la Cetatea Șiria, duminică, pe 20 august. E timpul pentru cea de a patra ediţie a concursului internaţional Arad MTB Trophy, cu strat şi finish la Cetatea Şiria.
  Evenimentul ciclistic al anului pentru județul Arad este organizat de ACS Sport Competition, sufletul competiției fiind nimeni altul decât tânărul rider Vlad Păcurar. În fapt, Vlad este cel care a reuşit să facă din Arad MTB Trophy 2023 un eveniment din calendarul internaţional UCI C2 și să-l fixeze ca etapa a 4-a a competiției din Cupa României de Mountain Bike XCM.
  Câţiva rider din elita ciclismului românesc şi-au anunţat deja prezența în competiţie, dar alături de ei s-au înscris la Arad MTB Trophy şi sute de amatori, tineri, copii, dar şi adulţi iubitori ai sportului pe două roţi.
  Potrivit organizatorilor, „te mai poţi înscrie online la această competiţie până la data de 18 august, la ora 19:00. Plățile pentru înscrierile online se pot face și la Race Office în 20 august, important este să fii înscris online în prealabil”, pentru ca organizarea să poată ieși ca la carte.

  Eveniment în calendarul internațional

  Tot potrivit celor de la ACS Sport Competition, organizatorii evenimentului, „Arad MTB Trophy este un concurs dedicat copiilor cu vârste între 6 şi 13 ani, amatorilor între 14 şi 50+ ani, dar şi celor profesionişti, din cadrul Cupei României de Maraton şi UCI C2 (concurs internaţional)”.
  Obiectivul organizatorilor Arad MTB Trophy, aşa cum a fost el anunţat, este „promovarea sportului de masă ca stil de viață sănătos, integrarea acestuia în viața de zi cu zi, susținerea riderilor care concurează la nivel profesionist și își doresc să evolueze în ciclism ca și sport de performanță”.
  Aceștia mai precizează că „Datorită rezultatelor organizatorice din 2018, 2019 şi 2022, evenimentul Arad MTB Trophy 2023 a fost selectat de către Uniunea Ciclistă Internațională în Calendarul Internaţional UCI”, dar și faptul că oferta de duminică, de sus, de la Cetatea Șiria, e gândită astfel încât să-i cucerească pe toți, de la participanți, la aparținători și până la curioșii deciși să iasă în natură aici, pentru a petrece o zi minunată.

  Arad MTB Trophy, pentru toată lumea

  Toţi cei care vor ajunge pe 20 august, dis-de-dimineață, la Cetatea Șiria, au la dispoziţie tot ce au nevoie pentru a-şi petrece o zi relaxantă pe dealurile de aici: cafea de specialitate, fresh-uri, ginger shoot-uri, pregătite de cei de la Kaffeine, celebra cafenea din Arad, de pe strada Eminescu, dar și mâncare bună cu cei de la Foodie the Van. Mai mult, participanții vor fi tratați, după întrecerea sportivă, cu paste din partea organizatorilor şi vor avea în pachetul de start un tricou personalizat cu evenimentul, gel şi baton Sis, număr de concurs cu cip cronometrare live, energizant și apă. Ba mai mult, Heineken, sponsor principal al evenimentului, oferă tuturor celor care vin la cetate, doze Heineken fără alcool.

  Citiți și:

  S-a dat startul la înscrieri pentru concursul internaţional Arad MTB Trophy, ediția 2023

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.