miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au început înscrierile la Școala estivală „Vara de ARTE“, organizată de CMCA

  de Special Arad | 22 iunie 2020, 2:23 PM | Educaţie

  0

  Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Colegiul Național de Arte „Sabin Drăgoi“ va organiza a V-a ediție a școlii de vară „Vara de ARTE“, un program special pregătit pentru vacanță, care se adresează copiilor și elevilor. Astfel, a cincea ediție a programului „Vara de ARTE“ va avea loc în perioada 6 iulie 2020 – 31 august 2020, în curtea Clădirii Preparandiei din municipiul Arad, strada Preparandiei, nr. 13, se arată într-un comunicat CMCA.

  În cadrul școlii de vară, participanții vor putea să se participe gratuit la trei module, care vor avea loc de luni până vineri, între orele 9.00 – 11.00 și 11.00 – 13.00, astfel: muzică/instrumente muzicale, actorie/dezvoltare personală și jocuri interactive/ateliere de creație.

  Începând cu data de 6 iulie 2020, în zilele de joi, vor avea loc cursuri de instrumente muzicale  –  pian/orgă.

  În zilele de luni, miercuri și vineri se va derula programul „Fii actor pentru o zi“, care va cuprinde lecții de dicție, actorie, improvizație, dar și cursuri de dezvoltare personală și codul bunelor maniere.

  În zilele de marți vor fi organizate jocuri interactive și ateliere de creație păpuși tradiționale, marionete, păpuși de mână, măști.

  Toate modulele pot fi frecventate de copii cu vârste cuprinse între 5 – 14 ani, iar participarea la acestea este gratuită, fiind necesară înscrierea.

  Înscrierile se fac în perioada 22 iunie – 30 iunie, la secretariatul Centrului Municipal de Cultură, situat pe Bulevardul Revoluției nr. 97, etaj 1, la numărul de telefon: 0371/501072 și la adresa de email: [email protected].

  Prima ediție a școlii de vară „Vara de ARTE“ a avut loc în 2015, iar de atunci în fiecare an, organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, propun ateliere atractive pentru elevii care care se vor afla în Arad în perioada estivală.

  Pentru cei care doresc să se înscrie online, formularul poate fi descărcat AICI.

  După completare, formularul trebuie expediat la adresa de email: [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.