Au început alegerile interne în PNL Arad

  de - | 16 iunie 2021, 1:21 PM | Comunicate contra cost

  0

  Este anul alegerilor interne în PNL. Se porneşte de la organizaţiile locale, alegerile la nivelul municipiului vor avea loc în 9 iulie iar Comitetul de Coordonare Judeţean va alege conducerea judeţeană în data de 16 iulie. Congresul PNL, în care va fi alesă conducerea naţională, va avea loc în 25 septembrie.

  „PNL este principalul partid al alianţei de guvernare. Venim după un ciclu lung de alegeri şi după provocările pandemiei, este momentul să consultăm membrii PNL cu privire la conduerea partidului, de la filialele locale la cele naţionale. Ne dorim o dezbatere internă civilizată, care să aducă în fruntea PNL oameni cu legitimitate, apreciaţi de opinia publică. Obiectivul nostru este să construim politici publice de calitate în parteneriat cu cetăţenii, să guvernăm bine la nivel central şi local. Pentru a atinge aceste obiective, avem nevoie de o conducere cu legitimitate la nivel politic”, a declarat Răzvan Cadar, secretarul general al PNL Arad.

  Până acum, au avut loc alegeri în localităţile Cărand (preşedinte Gligor Costuţ, primar), Dorobanţi (preşedinte Robert Bodonea, consilier local), Bârsa (preşedinte Avram Ciev, primar), Igneşti (preşedinte Marinel Urs, primar), Pleşcuţa ( preşedinte Viorel Groza, primar) Vârfurile (preşedinte Radu Giurgelea, primar) şi Cermei (preşedinte Sever Borha, viceprimar).


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.