Attila Detari, asistent medical în cadrul Spitalului Județean Arad, decorat cu Ordinul Meritul Sanitar Clasa a III-a

  de Andreea Daniela B. | 2 December 2021, 11:59 AM | Recomandările editorilor | Sănătate | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook)

  Toate cadrele medicale se „luptă” de aproape doi ani cu virusul care a pus stăpânire peste lume. În lupta lor, unii dintre ei sunt recompensați pentru tot ce fac prin diferite premii pe care le merită cu adevărat. Același lucru s-a întâmplat și cu un asistent medical din cadrul Spitalului Județean Arad. Acesta a fost decorat cu Ordinul Meritul Sanitar chiar în ziua de 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

  Colegul nostru Attila Detari, asistent medical în Unitatea Primire Urgențe a fost decorat de către președintele României, cu Ordinul Meritul Sanitar Clasa a III-a!
  Distincția a fost conferită cu ocazia Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea de care Attila a dat dovadă în contextul măsurilor de combatere a efectelor pandemiei COVID-19.
  Colegul nostru a luptat în prima linie în cadrul Unității Primire Urgențe Arad dar a participat, împreună cu alți colegi din Arad și din țară, la misiuni de sprijin în lupta cu Coronavirusul în Republica Moldova și în Tunisia.
  Suntem mândri de tine și de fiecare coleg care luptă în fiecare zi pentru salvarea aproapelui!”, au transmis reprezentanții SCJU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.