sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Ionuț Mureșan, asistent medical, s-a sinucis în această seară în propriul birou din Aradul Nou

  de Lucian Dănilă | 1 martie 2023, 11:02 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Asistentul medical Ionuț Mureșan era unul dintre cei mai cunoscuți din branșa sa în județul Arad. A pus pe picioare firma de îngrijiri la domiciliu care-i purta numele, firmă pe care a extins-o și la Oradea iar în plan era să deschidă un punct de lucru și la Timișoara.

  În ultima perioadă, Ionuț a trecut prin stări diferite. Așa cum scrie chiar el, a avut un an 2022 foarte dificil, dar era încrezător că își va putea rezolva toate problemele.

  Apoi a venit ziua de 7 februarie, ziua în care părea că este în al nouălea cer anunțând că împreună cu iubita sa Silvia vor deveni părinți.

  Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”, scria Ionuț în urmă cu doar 23 de zile.

  În această seară, însă, Ionuț Mureșan a ales să își pună capăt zilelor în propriul birou de pe Calea Timișoarei din Aradul Nou. După ce a salvat sute, mii de vieți, Ionuț a hotărât să și-o ia chiar pe a lui…

  Silvia, iubita sa, a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112 pentru că Ionuț nu deschidea biroul și nu răspundea la telefon. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul tânărului asistent medical.

  Toți cei care l-au cunoscut, toți cei pe care i-a îngrijit și au aflat ce s-a întâmplat, au fost cutremurați de o astfel de veste.

  Ionuț Mureșan avea vârsta de 38 de ani….

  UPDATE

  Conform unor surse medicale, Ionuț Mureșan și-ar fi administrat o supradoză de morfină.

  UPDATE IPJ Arad

  „În seara zilei de 1 martie a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre un bărbat de 37 de ani, găsit decedat în locuința sa de pe Calea Timișorii, din municipiu. Cadavrul a fost transportat la S.J.M.L. Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.