sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atmosfera pe plajele turistice din Rio de Janeiro în timpul Jocurilor Olimpice

  de - | 16 august 2016, 3:23 PM | Monden

  0

  Rio de Janeiro este renumită pentru plajele sale și atrage anual milioane de turiști nerăbdători pentru a-i descoperi frumusețile sau pentru a se întoarce la locurile care i-au cucerit în trecut. În acest context, cam aceasta este atmosfera pe plajele turistice din Rio, potrivit blogului de călătorie al lui Mihai Jurca.

  Plaja Leme, preferată de familiști, este puțin mai retrasă decât celelalte și, din anumite puncte ale plajei, se pot vedea cabinele care urcă pe Sugarloaf Mountain.

  Plaja Copacabana este un simbol nu numai al orașului, ci practic al întregii Brazilii. Are aproximativ 4 kilometri și este ideală pentru iubitorii de sport. Sunt vestite focurile de artificii care au loc de Revelion pe Copacabana. Se estimează că, an de an, aproximativ 2 milioane de oameni le vad și se bucură de ele.

  Plaja Arpoador separă Copacabana și Ipanema și este locul unde s-a născut surful în Brazilia. De altfel, aceasta este și ideală pentru petrecăreți.

  Plaja Ipanema este printre plajele mai scumpe și, odată ajuns aici, poți observa că peisajele se schimbă, comparativ cu plajele menționate mai sus: apar bărbații musculoși, și o zonă hippie, unde o grămadă de comercianți locali își întind prosoapele cu felurite brățări, ornamente, accesorii, lucrate manual.

  Plaja Lebanon este zona oamenilor sofisticați, cu bani. Cartierul nu prea seamănă a Brazilia. Unele dintre cele mai bune hoteluri se află în Leblon, iar locul este înțesat de restaurante și baruri cu pretenții.

  Sursa: B1 TV

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.