vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atenționare de cod galben de vânt și ceață!

  de - | 24 februarie 2017, 8:09 AM | Știri Arad

  2

  Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, vineri, atenţionări cod galben de vânt pentru patru judeţe şi de ceaţă pentru trei judeţe.

  Atenţionări cod galben de vânt au fost emise pentru judeţele Cluj şi Satu Mare, în vigoare până la ora 8.00, şi pentru judeţele Bihor şi Arad în vigoare până la ora 9.00.

  Intensificările vântului vor depăşi la rafală 55-66 de kilometri pe oră, iar la munte 70 de kilometri pe oră, izolat 100 de kilometri pe oră.

  De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud, în vigoare până la ora 10.00. Ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, iar în unele zone sub 50 de metri.

  sursa: mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai,mai,mai…minune mare! aradul de vreo 3-4 zile a scapat de „ceata” cu provenienta de la hotii de masinii de pe Marului care arde zilnic non-stop componente ale masinilor furate pe tot perimetrul strazii Marului in special la fer vewchii si in apropierea lui,abia azi (Vineri 24 Feb.17) s-a lamurit disparitia misterioasei „cete” a fost organizata o noua actiune a politiei pentru stoparea acestui fenomen…dar ca de obicei penultima actiune a fost organizata inainte de Craciun anul trecut tot la fel nu s-a prins pe nimeni in flagrant pentru ca „ceata disparuse in totalitate la fe ca si acum… pentru ca nu a fost nimic tot asa inainte cu 3-4 zile …dupa care au continuat inecand cartierul,Aradul mai departe in fum si mai abitir,pana acum 3-4 zile iar…sa fie oare scurgere de date din cadrul politiei,politiilor sa fie cumva actiunii anuntate? posibil…cert este ca ne-am bucurat de cateva zile fara „ceata” inecaciosa de fum …ca acum ca au fost controlati cu siguranta imediat dupa plecarea politiei se va desfasura pe mai departe in voie,pentru ca hotii tot nu au fost p[rinsi nici de data aceasta…Va urma.Multumesc.

   +18 voturi
   +1
   -1
  2. Cat a tinut controalele politiei a fost stopat si fumul,adica cam din 20 feb 2016 pana in 24 cand a fost controlul si de azi noapte s-au reaprins din nou sursele „cetii misterioase”de pe str Marului,este exact asa cum am prevazut; desi se cunoaste de catre autoritatii locurile cu exactitate de pe perimetrul acestei strazii ,precum si incendiatorii …ca de obicei nu s-a facut nimic si scurgerea de date,informatii din cadrul politiei s-a adeverit din nou ca de obicei.Si ca sa nu se deranjeze de geaba autoritatile probabil ca iar a cazut in plasa lor „musafirii nepoftiti” adica niste tigani migratori(cu gipane si alte masinii de lux ,care aduc fer ocazional la fer vechii.Sfarsit. Multumesc celui care mi-a permis sa-mi exprim opinia,nemultumirea cu privire le acest flagel al genocidului la adresas populatiei Aradului.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.