Atenție șoferi! Pe un sector al autostrăzii A1 se circulă doar pe o singură bandă

  de Special Arad | 28 februarie 2019, 10:03 AM | Naţional

  0

  Comunicat. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a instituit, din data de 26 februarie 2019, o restricție de circulație pe autostrada A1, care va fi menținută până la data de 06.03.2019.

  Această măsură s-a impus datorită degradărilor apărute pe carosabil, la grinda de rost de pe A1 – km 306+200. Sectorul de drum restricționat este cuprins între km 306+100 și km 307+400, calea 2, pe sensul de deplasare Deva-Sibiu.

  În vederea executării lucrărilor în zona drumului, circulația rutieră a fost deviată de urgență, de pe banda 1 pe banda 2. Pentru sporirea gradului de vizibilitate a zonei, semnalizarea va fi completată cu indicatoarele rutiere – “Semnalizarea unui utilaj în deplasare sau în lucru“ și “Lămpi cu lumina galbenă intermitentă“.

  Participanții la trafic sunt rugați să conducă preventiv și să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.