vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Atenție pentru toți arădenii care vor să meargă în weekend la Timișoara: se închide circulația!

  de - | 30 august 2019, 4:06 PM | Regional

  0

  Comisia de circulaţie a municipiului Timişoara a avizat favorabil închiderea circulaţiei rutiere în totalitate începând cu astăzi, 30 august, între orele 07.00 – 16.00, până în data de duminică, 1 septembrie, între orele 07.00 – 20.00, în Piaţa Ionel I.C.Brătianu (Punctele Cardinale).

  Astfel, potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara se va închide: Bd. Take Ionescu pe tronsonul cuprins între Piaţa Ionel I.C. Brătianu şi strada Aurel Popovici, cu deviere la dreapta; Bd. Take Ionescu pe tronsonul cuprins între Piaţa Ionel I.C.Brătianu şi strada Nicu Filipescu, cu deviere la stânga; str. Popa Şapcă; strada Oituz, iar pe strada Hector se vor închide două benzi de circulaţie, cu păstrarea relaţiei de dreapta pe bd. Take Ionescu, scrie pressalert.ro.

  De asemenea, va fi închis traficul rutier în data de 31 august, între orele 07.00 – 16.00, pe strada Martin Luther, strada Proclamaţia de la Timişoara (pe tronsonul dintre străzile Francesco Grisellini şi Martin Luther) şi pe bd. Revoluţiei din 1989 (pe tronsonul cuprins între str. Martin Luther şi bd. I.C. Brătianu-parcarea Continental). „Măsurile sunt necesare pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare în zona Punctelor Cardinale”, a informat Primăria Timișoara, încheie pressalert.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.