Atenție mare! Se dezmembrează podul de la Chișineu-Criș!

  de Special Arad | 20 octombrie 2015, 8:13 AM | Chişineu Criş | Știri Arad

  2

  Știri Arad: Podul de peste râul Crișul Alb de la intrarea în orașul Chișineu Criș, situalt pe E671/DN79 Oradea-Arad-Timişoara, este în plin proces de… dezmembrare naturală! Fostul europarlamentar, profesorul  Iosif Matula, este doar unul dintre crișenii care-l traversează zilnic, iar în calitatea sa de „simplu localnic” a postat ieri, pe Facebook, un status însoțit de poze menite să-i alarmeze pe cei de la Drumuri Naționale, CNADNR… care s-o fi sesizând și sub autoritatea cui o mai fi:

  „Roți, bucșe, bielete, arcuri, pivoți, telescoape. Chiar mașini! Podul peste Crișul Alb la Chișineu-Criș, deja blochează traficul! Mașinile au ajuns să se oprească pentru a căuta locul pe unde să treacă! În ritmul asta se va rupe și podul, la miile de mașini care îl traversează zilnic. Ai căror șoferi amintesc la fiecare trecere câțiva sfinți! Gropile cu pricina se adâncesc pe zi ce trece și fiind în zonele de îmbinare, nu se știe ce se poate întâmpla mâine! Pentru cei din zona Chișineu-Criș, imaginile sunt de prisos.”

  Zeci de comentarii sunt pe rețele de socializare raportat la acest subiect. Iată doar unul dintre ele, postat de un localnic… aproape blazat – deși situația e de o gravitate alarmantă:  „Eu nu stiu de ce va mirati ?!…. cred ca e al 3 a an in care avem gropile astea, in acelasi loc…. va mai amintiti ca intr-un an le-au acoperit de 2 ori? Ca prima data cand le-au acoperit ploua afara … si dehh cum sa si tina?”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ca urmare a scoborarii, verbale si mentale, a nenumaratilor Sfinti, veti putea observa la ambele capete a superbului pod, cate 1 biserica.

   Probabil lucrul mai distrus decat podul e spitalui sf Gheorge, unde conform numelui veti suferi exact la fel.

   mai jos o lista cu tratamentele (extrase de pe wiki) la care se adauga indiferenta si incompetenta:

   Din ordin imperial (n.a. a se citi Conducere), sfântul (n.a . a se citi Pacientul) a fost întemnițat și supus torturii pentru a-și renega credința (n.a. a se citi Boala). Loviri cu sulița, lespezile de piatră așezate pe piept, trasul pe roată, groapa cu var, încălțămintea cu cuie, băutura otrăvită, bătaia cu vâna de bou și toate celelalte torturi nu au reușit să-l facă să renunțe la credința sa.

   De asemenea mai sus numitul Pacient, e ajutat cu mare indatorare de catre susnumitele Biserici in treacere proveribialului Pod peste Cris (n.a. a se citi Styx).

   A NU FI CONFUZ. ca si peste raul mentionat, trecerea se executa cu factura si chitanta

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.