Atenție mare pe Facebook: țeapă de la Sephora! Anunțul îi prostește pe români. Sephora nu și-l asumă (Foto)

  de Lucian Dănilă | 15 mai 2018, 5:38 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un anunț din mediul online i-a făcut pe români să le sclipească ochii. „Sephora oferă vouchere de 500€ la 1 Euro tuturor! Pentru că a împlinit 12 ani de la primul magazin deschis! Ia voucherele de aici – (1 voucher) pentru fiecare utilizator. SEPHORA.RO.FIDELITATE.TODAY”, sună titlul anunțului de pe Facebook.

  În realitate este o țeapă din care unii „deștepți” pot face bani frumoși, cu numai câte un euro de la fiecare român prostit. Parcurgând pașii după ce dai „click” pe articol, la un moment dat ți se cere să plătești, cu cardul, 1 euro pentru a primi produse în valoare de 500 de euro.

  S-au dat mii de „share”-uri pe rețeaua de socializare Facebook cu această ofertă de la Sephora, iar la anunțul original chiar apar mesaje prin care se confirmă că Sephora a oferit acele vouchere. În realitatea însă…

  …este o țeapă! Una la care cu siguranță mulți români au participat.

  Ce spun oficialii Sephora pe pagina oficială a brandului de produse cosmetice?

  „Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă.

  Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).

  Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului.

  Ne revedem în magazine și pe sephora.ro!”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.