joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție ce mecanic auto alegeți! A vândut mașina clienților la dezmembrări

  de - | 25 februarie 2023, 11:45 AM | Regional

  0

  O familie care a lăsat pe mâna unui mecanic auto din Oradea o maşină a rămas fără autoturism, după ce mecanicul l-a vândut la un depozit de dezmembrări. NU sunt singurii clienți care au pățit acest lucru!

  Păgubiţii sunt doi tineri din Baia Mare, care, la începutul lunii decembrie, anul trecut, au apelat la mecanicul auto ca să le mute volanul maşinii cumpărate din Anglia, din partea dreaptă în partea stângă.

  E greu să găseşti mecanic care face conversii. De la o cunoştinţă am aflat despre acest Lucian Şandra, care s-a ocupat de maşina unui prieten, în urmă cu 2 ani”, a povestit Anca Delia Moldovan pentru BIHOREANUL.

  Soţul ei l-a şi sunat, iar orădeanul le-a cerut să aducă maşina la atelier, urmând să o termine până la Sărbători.

  Au stabilit detaliile, iar pe 11 decembrie, într-o zi de duminică, au adus autoturismul la Oradea, lăsându-l în faţa unui atelier de pe strada Ciheiului. Mecanicul îi aştepta, i-au predat şi cheile, dar proprietarii au luat actele şi plăcuţele de înmatriculare, ca să pregătească dosarul în vederea înmatriculării autoturismului.

  În următoarele zile, spun băimărenii, au ţinut legătura cu Şandra, i-au solicitat şi fotografii, ca să vadă cum decurge procedura, însă bărbatul nu le-a trimis, inventând mereu scuze.

  Cum nu le-a predat maşina înainte de Crăciun, aşa cum le-a promis, tânăra şi-a rugat fratele, care e orădean, să meargă neanunţat până la atelier. Atunci au aflat că au fost păcăliţi.

  Aşa am aflat că acolo nu lucrează niciun Lucian Şandra şi că maşina nu e acolo. L-am sunat imediat, ne-a spus că maşina e în altă parte şi că ne va da locaţia. Dar nu ne-a trimis nimic”, zice Anca.

  Ca urmare, cei doi soţi au venit personal la Oradea, încercând să dea de urma mecanicului sau a maşinii. Proprietarul atelierului de pe strada Ciheiului, unde lăsaseră autoturismul, le-a explicat că Şandra a lucrat acolo, dar a fost concediat, iar autoturismul lor a stat câteva zile în parcarea lor.

  În data de 16 decembrie, le-a cerut foştilor colegi să-i dea plăcuţe de înmatriculare, ca să o poată duce de acolo. Nu a primit, aşa că a mers la dezmembrări şi a adus de acolo. Le-a pus pe mașină şi a plecat”, spune băimăreanca.

  Tot de la proprietarul atelierului au aflat că mecanicul a mai avut un atelier pe strada Clujului, care însă s-a dovedit închis, dar şi că nu erau singurele victime, căci bărbatul a mai păcălit şi alte persoane, cărora le-a dezmembrat şi vândut maşinile.

  Citește toate detaliile cu click aici, pe BIHOREANUL.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.