Atac mafiot în Germania! Doi români au fost înjunghiați și se află în stare critică la spital

  de - | 27 iunie 2020, 10:24 AM | Internaţional

  0

  (foto: Rheinische Post/Gerhard Berge Citeste mai mult: adev.ro/qcjwhc)

  Doi români din Germania se află în stare critică după ce au fost înjunghiaţi în plină stradă. Maşina în care se aflau a fost flancată pe o stradă din Dusseldorf, de alte două maşini din care au coborât atacatorii.

  Potrivit primelor investigaţii, în maşina marca BMW se aflau trei cetăţeni români în vârstă de 26, 39 şi 52 de ani. Ei se deplasau pe Deutzer Strasse, în Dusseldorf, miercuri seara, pe 24 iunie, când maşina a fost flancată de alte două autoturisme, relatează Observator News.

  Mai mulţi necunoscuţi au coborât din cele două maşini, au deschis uşa BMW-ului şi i-au înjunghiat pe românii de 26 şi 39 de ani. Al treilea bărbat a scăpat nevătămat. Imediat după comiterea faptelor, atacatorii s-au făcut nevăzuţi. Înainte de asta, s-au asigurat că nu lasă urme. Atunci când poliţia a venit la sesizare, oamenii legii au crezut iniţial că au de-a face cu un simplu accident de circulaţie – BMW-ul a lovit două maşini parcate.

  Ulterior, criminaliştii au realizat că au de a face cu un atac în stil mafiot şi au demarat o anchetă.  În prezent, parchetul consideră incidentul o tentativă de omucidere. Cei doi români înjunghiaţi sunt internaţi în stare critică.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.