miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atac dur la adresa Simonei Halep: „E o vacă. O needucată cu figuri de doi lei”

  de - | 13 iulie 2016, 9:46 AM | Sport

  3

  Cuvinte dure adresate tenismenei Simona Halep după ce s-a arătat iritată de faptul că nu va purta drapelul în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro și a declarat că nu este sigură dacă va ajunge în Brazilia, deoarece se teme de virusul Zika, scrie us24.ro.

  „Eu m-am gândit că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, dar decizia a fost luată. O felicit pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio”, a spus Simona Halep după ce COSR a anunțat că drapelul României la Rio va fi purtat de gimnasta Cătălina Ponor. Imediat după aceste afirmații, Halep a declarat că nu știe exact dacă va mai merge în Brazilia pe motiv că se expune riscurilor virusului Zika, ceea ce a atras critici dure la adresa sportivei.

  Marian Chirvase, unul dintre cei mai cunoscuți cascadori din România, a atacat-o dur pe tenismenă. „De foarte mult timp ea trebuia să meargă la un psiholog. Are mari probleme cu capul. Uită-te, acum de exemplu nu vrea să meargă că nu ştiu ce o înţeapă. Merge toată lumea, ea nu! Deci figurile astea de doi lei deranjează”, a comentat Chirvase, după care colegul său cascador, Doru Dumitrescu adaugă:„Este o vacă, când pierde îşi dă antrenorul afară, o needucată”.

  Deși Simona Halep se arată nehotărâtă în a lua o decizie în ceea ce privește participarea la Jocurile Olimpice, potrivit prosport.ro, Ion Ţiriac a dezvăluit că sportiva din Constanţa nu va merge în Brazilia și motivează prin faptul că „Simona Halep este pe ecranul de televiziune cam de câteva sute de ori mai mult decât orice alt sportiv român” și doar în semn de recunoștință pentru asta, merita să ducă drapelul.

  Sursa: us24.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doi papagali necunoscuți arunca cu vorbe spre un om care , chiar face ceva pentru sportul românesc , niste nimeni in drum care arata ca ultimi bețivanii , nu inteleg de ce astfel de personaje NON valori își dau cu părerea despre sportivi de calitate ai acestei tari. Caracter mizerabil sa ataci o femeie. Nota 1

   +2 voturi
   +1
   -1
   • Problema nu este ca aceste NULITATI au spus ce au spus.

    PROBLEMA este ca sunt bagati in seama,… Fiind Citati!!! Au devenit dintr-o data VEDETE!
    Niste idioti isi pot da cu parea ori unde … de ex pe Marului, printre gume arse si gunoaie.
    Este dreptul lor la parere. Dar ca PAREREA unor Golani, este preluata de toata media este O PROBLEMA.

    Nu o apar pe Simona.
    Apar un principiu. Este vorba de cel al Deciziei ce Publici si „Ce nu MERITA sa Publici” fiindca sunt dejectii. Ori ca toate dejectiile, ele trebuie sa fie imediat aruncate la „Gunoi”.

    Daca eu o Faceam „Muuu” pe Simona, pariez ca asi fi fost cenzurat.

    Iar acum despre decizia ei de a merge sau nu la Olimpiada.

    Trebuie respectata indiferent care o fi ea.
    Romania nu a investit un Chior, in TENIS. Nu are de ce sa se simta obligata. Ea a ajuns unde a ajuns pe banii parintilor, in primul rand si mai apoi al sponsorilor.

    1. Capitala NU ARE UN COPLEX DE TENIS pe masura interesului cetatenilor in acest sport de pe vremea lui Tiriac si Nastase. Dl Tiriac a si luat Turneul actual BRD si la mutat de la anul la Budapesta.

    Romania nu MERITA sa i se faca Reclama Buna din partea unor sportivi romani de frunte. Preocuparea de a investii in ei din partea Politicienilor La Putere este minuscula. Federatiile sunt populate tot de NULITATI, mare parte din ele, … si de o armata de PUPINCURISTI.
    Resursele putine sunt consumate de niste modesti, … iar rezultatele sunt asa dupa cum este si preocuparea.
    Zero sau extrem de modesta!

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.