vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Ăștia nu sunt șoferi! Sunt mesagerii morții!” – o depășire care putea provoca un carnagiu pe DN 7 (Video)

  de Mihai Todoca | 16 iulie 2020, 10:41 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  (foto: Captură video)

  „Și a mai făcut așa o dată, a mai depășit așa cu o mașină în spatele meu că l-am văzut în oglindă”, ne-a spus un arădean care ne-a trimis un video unde putem vedea cum un…. inconștient se angajează într-o depășire pe DN 7 și doar vigilența, profesionalismul, responsabilitatea și prezența de spirit a unui șofer de TIR a făcut ca totul să nu se transforme într-un carnagiu.

  Pentru asemenea manevre nu există, dar nu există, absolut nici o scuză.

  Dacă luăm în considerare toți factorii: viteza pe care o avea șoferul de VW angajat în depășire, mastodontul de zeci de tone care îi venea din față, plus cele două mașini pe care le depășea… șoferul care ne-a trimis filmarea spune: „Acolo muream. Minim trei… Noroc cu șoferul de TIR, că altfel muream aici pe drumul către Arad”.

  Nu mai facem nici un fel de apel de această dată. Asemenea șoferi sunt total străini de siguranța participanților la trafic cât și cea proprie. Dar, poate analizează și Poliția Rutieră videoul prezentat de noi…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. sti ca majoritatea masinilor au acum camera video si tot esti idiot si ii sfidezi oe ceilalti asta nu e idiit e tata idiotilor!praful de pe spatele hayonului ma face sa cred ca e de pe langa un sat ce nu are drumurile asfaltate secusigiu sau satu mare ultimele sate din lume lumea nimanui salbaticie!sper ca politia sa isi faca treaba rapid!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.