Așteptați-vă la întârzieri! Trenurile circulă cu viteză redusă din cauza caniculei

  de - | 1 august 2021, 6:18 PM | Naţional

  0

  Trenurile de călători circulă cu o viteză redusă cu 20-30 km/h faţă de viteza normală, pe liniile unde temperatura în şină depăşeşte 50 – 55 grade, pentru ca traficul feroviar să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, a anunţat Compania CFR Infrastructură.

  De asemenea, personalul feroviar face revizii suplimentare pe reţeaua feroviară în regiunile care intră sub incidenţa atenţionărilor de temperature ridicate şi disconfort tehnic accentuat :

  „CFR SA vă informează că în cursul zilei de astăzi, 1 august, când sunt prognozate temperaturi maxime cuprinse între 37 și 39 de grade în aer, în majoritatea regiunilor, conform informărilor transmise de ANM, personalul companiei va lua măsuri speciale pentru desfășurarea circulației trenurilor în condiții optime de trafic… în intervalele orare în care temperatura în șină va depăși 50 – 55 de grade, pe intervalele de stații unde situația o impune, se reduce viteza de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h faţă de viteza normală, astfel încât traficul feroviar să se desfăşoare în depline condiţii de siguranţă. Menționăm faptul că aceaste măsuri respectă normele de siguranţă feroviară, aplicate în astfel de situații speciale” , se arată într-un comunicat al CFR Infrastructură.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.