Astăzi este ultima zi în care pot fi depuse candidaturi pentru șefia DNA. Cine sunt candidaţii de până acum

  de - | 24 august 2018, 8:27 AM | Naţional

  0

  Vineri este ultima zi în care pot fi depuse candidaturi pentru postul de procuror-şef al DNA. Până acum, şi-au depus candidaturile procurorul militar Nicolae Lupulescu şi procurorul Paula Tănase de la Parchetul Curţii de Apel Galaţi, scrie News.ro.

  Ministerul Justiţiei a reluat în 6 august procedura de selecţie pentru funcţia de procuror-şef al DNA, după ce, la prima selecţie, ministrul Tudorel Toader nu a acceptat niciunul din cei patru candidaţi.

  Candidaţii pot depune cererile de înscriere până vineri, 24 august, inclusiv, la Direcţia Resurse Umane din cadrul Ministerului Justiţiei.

  Până acum şi-au depus candidaturile procurorul Paula Tănase de la Parchetul Curţii de Apel Galaţi şi procurorul militar Nicolae Lupulescu, a declarat pentru News.ro ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

  Citește mai multe despre cei doi candidați pe News.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.