Update ExclusivAsta le întrece pe toate… Un ofițer de la „Permise” a fost prins la furat în „plină” acțiune! Foștii „colegi” îi fac dosarul penal chiar în aceste momente

  de Alin Olteanu | 6 iulie 2020, 9:12 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Nu ne mai miră nimic, cu atât mai mult cu cât se pare că în societatea românească rolurile se schimbă în fiecare zi, oră de oră, fără să se mai țină cont de nimic.

  În această dimineață, spre exemplu, unul dintre paznicii (cică) societății, un apărător al nostru în fața hoților, și-a schimbat de bunăvoie rolul. Din apărător al legii (chiar dacă este pensionar de mulți ani) și al nostru a devenit brusc… să zicem altceva până nu-și ia o condamnare… „colecționar”.

  Fostul ofițer de la Serviciul „Serviciul Permise și Înmatriculări Auto ”, pensionarul Ionel Florea a fost prins la furat de stâlpi de vie (de susținere) și plăci de susținere pe un teren viticol aflat pe raza comunei Zăbrani, fiind surprins de Poliția Locală (ulterior fiind chemați de urgență și reprezentanții IPJ Arad) în chiar toiul acțiunii.

  Luat prin surprindere, acesta nu a mai putut să fugă, așa încât, la această oră, oamenii legii îi întocmesc dosarul penal fostului (mai mult ca sigur) om al legii.

  UPDATE Ofițerul pensionar ne-a sunat la redacție pentru a ne obliga să scoatem articolul de pe site, spunându-ne ca dumnealui nu a făcut nimic, că nu a fost prins nicăieri ș.a.m.d. L-am întrebat pe Ionel Florea ce a făcut de a fost depistat în respectiva zonă. Ne-a răspuns ceva de genul: „Am avut alte treburi acolo, eu sunt vânător, eram cu alte treburi acolo, nu am furat nimic, niciun stâlp, care sunt băgați în pământ, nu am făcut nimic”.

  În același timp, IPJ Arad confirmă că a fost înregistrat dosar pentru tentativă de furt. Acesta a fost singurul comentariu oficial. Și suficient, din punctul nostru de vedere.

   

  Foto: Imaginea este din arhivă și are rol doar ilustrativ, în imagine nefiind ofițerul prins la furat

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.