luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Asistenții sociali arădeni, în centrul atenției cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenței Sociale | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 19 martie 2018, 2:58 PM | Știri Arad

  0

  Ziua Mondială a Asistenței Sociale, organizată la nivel global de Organizația Națiunilor Unite, a fost marcată astăzi, 19 martie, și în orașul nostru, printr-o conferință desfășurată în Sala Ferdinand din cadrul Primăriei Arad. Astfel a fost un prilej de a ni se reaminti cât de frumoasă, dar mai ales cât de solicitană este meseria de asistent social și, de asemenea, a fost un prilej atât pentru beneficiarii Direcției de Asistență Socială Arad cât și a angajaților Direcției de a se întâlni și a discuta cu reprezentații asociațiilor, mediului academic și ai altor instituții colaboratoare.

  Doresc ca în această zi să promovăm asistentul social pentru că această meserie este de fapt, dincolo de codul CAEN, dincolo de contractul de muncă pe care îl semnăm, este o vocație. Nu este ușor să lucrezi în domeniu, având în vedere că beneficiarii se află într-un risc de marginalizare, sunt cu probleme, sunt categorii diferite de persoane, sunt copilași, sunt mame, sau bunici aflați în nevoie. De aceea, această zi nu este pentru noi, ci pentru dumneavoastră, lucrători și asistenți sociali dedicați acestei meserii!”, a spus Oana Pârvulescu, directorul DAS Arad.

  În cadrul evenimentului au fost expuse și câteva obiecte hand-made, produse de beneficiarii DAS Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.