marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Asistent medical din Băile Felix, arestat pentru agresiune sexuală

  de - | 7 decembrie 2022, 9:06 AM | Regional

  0

  captură video

  Un asistent medical balneofizioterapeut de la Departamentul Masaj al Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, care îl acuză de agresiune sexuală în formă continuată.

  Potrivit surselor BIHOREANULUI, Mircea Costel Bratosin (foto) a ajuns în atenţia Parchetului ca urmare a unor reclamaţii făcute de pacientele spitalului, care i-au ajuns pe mână şi pe care, în timpul unor proceduri, le-ar fi atins în zone nepotrivite. Acuzatul ar fi încercat să îşi justifice faptele prin aceea că ar avea probleme de vederea, arătând că inclusiv diploma de asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare a fost obținută la o unitate şcolară destinată persoanelor cu probleme de vedere, anume Liceul tehnologic Special Regina Elisabeta din Bucureşti.

  Totuși, anchetatorii consideră că numărul victimelor şi al împrejurărilor în care le-a pus în situaţii nepotrivite este indică faptul că nu ar fi vorba de o simplă întâmplare. Până în prezent, aceștia au reuşit să identifice cinci victime, asupra cărora maseurul e acuzat că a comis 16 acte materiale de agresiune sexuală.

  Citește mai mult pe Bihoreanul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.