vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ascunşi în automarfare, 12 migranți turci și irakieni au fost prinși la Frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 26 ianuarie 2021, 11:15 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: Poliția de Frontieră)

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au depistat 12 cetăţeni din Irak şi Turcia, care intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare.

  În data de 26.01.2021, în jurul orei 04.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean român, în vârstă de 34 de ani, la volanul unui ansamblu rutier, înmatriculat în România.

  În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, în partea din faţă a compartimentului marfă, poliţiştii de frontieră au descoperit un loc special amenajat în care erau ascunse şapte persoane.

  În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Irak, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani. De asemenea, poliţiştii de frontieră au mai stabilit că şoferul automarfarului avea dreptul de a conduce suspendat.

  În acelaşi punct de frontieră, în jurul orei 06.00, într-un alt automarfar condus de un cetăţean român au fost descoperiţi ascunşi cinci cetăţeni turci şi irakieni.

  Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cele trei cazuri pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.