sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Artiștii Filarmonicii au adus spiritul Crăciunului, pentru câteva clipe, la spitalele arădene | Foto • Video

  de Tomck@t | 24 decembrie 2021, 2:01 PM | Cultură | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  E vremea colindelor, e vremea cadourilor și a petrecerii timpului în familie, însă nu toți au acest privilegiu în această parte a anului. Fie că e pandemie, fie că nu, personalul spitalelor lucrează la foc automat, pe ture, după programul obișnuit. Încercând să îi aducă atmosfera de sărbătoare și un dram de bucurie, artiștii Filarmonicii au colindat, astăzi, Spitalul Covid din Grădiște, fostul Spital Municipal (actualmente parte a Spitalului Județean) și Spitalul Clinic Județean de Urgență.

  După mini-recitalul de colinde la Consiliul Local Municipal, de săptămâna trecută, o parte din Corul și Orchestra Filarmonicii Arad a vizitat în această dimineață și cele mai aglomerate trei spitale din oraș, interpretând câteva colinde în curte.

  „Ne-ați luminat ziua! Vă mulțumim din suflet!”, a spus o doctoriță, după colindele artiștilor Filarmonicii. Tot ea a mărturisit pentru Special Arad că după ani de zile, acesta va fi primul în care va fi liberă în seara Ajunului de Crăciun. Chiar spre finalul colindelor, în curtea Spitalului Județean a ajuns și o Ambulanță, șoferul mulțumindu-le artiștilor pentru mini-recital prin megafonul autospecialei.

  Este a doua oară în acest an când artiștii Filarmonicii fac un asemenea gest de solidaritate. O mică parte a Orchestrei a cântat în curțile spitalelor și în aprilie, de Ziua Mondială a Sănătății și totodată în perioada Sărbătorilor Pascale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Știu cei de la Filarmonica unde e sediul ambulantei ? Ca pe acolo cam uita lumea sa ajungă. Și colindele le auzim la alții în curte. Sa nu uitați …. cand sunați la 112 având vreo problema .. nu vine spitalul la voi … nu vine UPU la voi …. vin cei de la Ambulanța.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.