joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Moș Crăciun a poposit și la Școala Gimnazială „Ilarion Felea”. Elevii l-au întâmpinat cu colinde și poezii

  de Dan Lazăr | 23 decembrie 2023, 9:55 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Atmosfera de sărbătoare a cuprins, în aceste zile, și Școala Gimnazială „Ilarion Felea” din Arad, unde și-a făcut apariția chiar Moș Crăciun, însoțit de renii săi. Elevii unității de învățământ conduse de prof. Sofia Mladin l-au întâmpinat pe mult așteptatul personaj cu momente artistice, colinde și poezii, iar acesta, impresionat, le-a dăruit cadouri.

  La final, pe holul școlii, desprins parcă din basme, împodobit cu brazi, globuri, luminițe și ghirlande multicolore, am remarcat zâmbete și bucurie pe chipul celor prezenți la eveniment, care astfel au marcat conform tradiției venirea Sărbătorilor de Crăciun.

  A existat și un concurs, desfășurat sub genericul „Magia Crăciunului”, elevii din clasele a VIII-a A și a VII-a A fiind cei care și-au împodobit, conform voturilor exprimate de dascăli, cel mai frumos sălile de curs.

  Și catedra de Educație Fizică și Sport a școlii amintite, condusă de prof. Ana Burusz – fostă campioană a României la baschet feminin – s-a molipsit de spiritul sărbătorii. Cupa „Moș Crăciun” la baschet – aruncări la coș a prilejuit elevilor claselor I B, III A, V B și VIII B ocazia de a-și arăta măestria în țintirea coșului. Cei mai eficienți au fost: Marco Dudui (III A) – 6 coșuri din 10 încercări, Tabita Olah (V B) și Maria Balogh (I B) – ambele cu câte 5 coșuri marcate. Moș Crăciun a fost ajutat în acest an de către Vlad Sârb (Arădeanul.info), elevii participanți la competiție fiind recompensați cu: diplome, medalii, dulciuri și jucării.

  Citește și: Copiii de la Asociația de caritate „Maranata” Arad au fost colindați de elevii Liceului „Henri Coandă”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.