joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arme și muniție deținute ilegal la domiciliile a doi arădeni

  de Special Arad | 21 iunie 2017, 2:08 PM | Urmăriți

  0

  Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat ieri doi bărbați care dețineau arme și muniție având permisul de armă expirat.

  Polițiștii au depistat ieri, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, la domiciliul unui bărbat de 42 de ani, o armă de tir cu aer comprimat deținută ilegal, iar pe raza localității Lipova, la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, trei arme de vânătoare și 8 cartușe cal. 308WIN, cu capsa nepercutată, deținute ilegal.

  Armele și muniția au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor doi fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nedepunerea armei și muniției la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

  (Imagine cu scop ilustrativ)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.