sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  (Video) S-a născut, a trăit, a „șmanglit” și a fost prins în câteva ore cel mai prost hoț din Arad. Ce s-a întâmplat în „Arman Sport”

  de Alin Olteanu | 26 septembrie 2023, 9:07 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Facem noi haz de necaz, dar vă spunem ce s-a întâmplat ca să trageți concluzia dumneavoastră, cititorii. Ieri, undeva pe la prânz, un bărbat, împreună cu fiul său, au început „munca”, adică au intrat în magazinul Arman Sport (poate, înainte, au fost și prin altele) din mall și, imediat, au „ochit” un trening în valoare de vreo 900 de lei.

  Poate că alegerea lor era de dinainte, dar noi nu avem de unde să știm. Sau chiar le-au plăcut „piesele”… În fine, după ce au luat treningul de pe raft, așa cum fac cumpărătorii serioși, s-au dus la cabina de probă. Însă, în cabină, tatăl și pruncul nu s-au chinuit să afle dacă produsul e bun sau nu, dacă „le vine bine”, ci s-au pus pe treabă.

  Cu un aparat special, cei doi, unul stând de „șase”, celălalt pe post de „meșter”, au scos dispozitivele de urmărire ale articolelor sportive (bluză și pantalon), iar ulterior, prin manevre specifice, au reușit să plece din magazin cu „piesele” la purtător . Normal, nu a mai sunat nicio alarmă, fiindcă dispozitivele au rămas… pe gresia din magazin, rupte.

  După ceva timp, constatând furtul, comercianții au anunțat Poliția. Și astfel au început căutările, bineînțeles după ce filmul care vă este prezentat și dumneavoastră mai jos a fost studiat de oamenii legii.

  Se plimba prin fața… Arman Sport

  Probabil că munca de cercetare ar fi durat zile bune și nu cu multe șanse de găsire a hoților. Însă… n-ai cum!… Angajata magazinului, cea păgubită dealtfel, fiindcă ea avea gestiunea în momentul comiterii furtului, s-a șters bine la ochi când, stând în ușa magazinului, supărată, și-a văzut treningul cum se plimba prin Mall, bineînțeles purtat de un… impunător domn, mândru nevoie mare că poate să se mândrească în fața tuturor cât de șmecher e cu „piesele” noi pe el. Nici nu avea ochi să vadă de cât de mândru era…

  Astfel că, fiind anunțată imediat Poliția, hoțul nici măcar nu a înțeles de ce a fost luat de „fermoar” și dus la secție. Doar când a fost pus săși reconstituie faptele a realizat… măreția prostiei.

  Lăsând gluma la o parte – ne cerem scuze dacă pe unii dintre dumneavoastră v-am supărat că am tratat astfel subiectul- vă spunem că am prezentat o nouă metodă prin care hoții acționează, având dispozitive speciale, în magazinele din Arad. Și am făcut-o mai ales pentru angajatele acestor magazine, care trebuie să fie și mai vigilente decât până acum. Și spunem asta pentru că nu credem să mai fie vreun hoț care, după ce a săvârșit fapta, să iasă pe „Corso” și să se laude cu… noua achiziție.

  Citește și: (Video) Recompensă uriașă pentru găsirea hoților unei cățelușe. Indivizii au fost filmați, în Arad, dar Poliția Animalelor nu îi găsește…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.