Armă de vânzare în Piața Obor! Un timișorean este cercetat de polițiști

  de Special Arad | 23 August 2021, 11:19 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat, în cadrul unei acțiuni în Piața Obor, un timișorean de 28 de ani, în timp ce oferea spre comercializare o armă neletală, din categoria celor supuse autorizării.

  În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu este autorizat pentru deținerea, portul sau folosirea vreunui tip de armă.

  Arma a fost ridicată în vederea confiscării, fiind continuate cercetările pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.