Update Arestări, în această dimineață, în parcarea de la Real! Mascații au luat cu asalt mai multe mașini

  de Special Arad | 20 aprilie 2019, 10:58 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Scene spectaculoase, în această dimineață, în parcarea de la hypermarketul Real din municipiu, mai precis în apropiere de Jumbo, unde un număr de aproximativ 20 de mascați au luat cu asalt mai multe mașini, operându-se și cel puțin două arestări, din informațiile pe care le deținem până acum.

  „Pe doi i-a arestat chiar în parcare! I-a pus cu mâinile pe capotă! Nu știu ce se întâmplă, dar se pare că mascații sunt de la Bihor”, spune un martor ocular.

  Din primele informații neoficiale pe care le deținem, se pare că ar fi vorba de o razie împotriva traficului de droguri.

  Vom reveni cu mai multe amănunte în curând.

  UPDATE

  Se pare că acțiunea mascaților i-a avut în vizor de fapt pe doi hoți de locuințe, care acționau în cartierul Via Carmina. Aceștia erau supravegheați de mai bine de două luni.

  (imagine cu rol ilustrativ)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.