duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arbitru român cercetat pentru proxenetism! Era „peștele” iubitei și a altor patru fete

  de Special Arad | 18 septembrie 2015, 9:18 AM | Sport

  0

  Un arbitru din Buzău a fost pus sub acuzare pentru proxenetism, după ce s-a demonstrat că el coordona o reţea de fete care-şi ofereau serviciile contra cost. Romulus Ştefan, arbitru în Ligile IV şi V din Buzău este acum cercetat în stare de libertate.

  Romulus Ştefan, un arbitru care a profesat în ligile de amatori din Buzău, şi-a rotunjit veniturile din proxenetism, scrie ProSport. Acesta era „peștele” a cinci tinere, dintre care una minoră, pe care le plasa clienţilor dispuşi să plătească pentru relaţii sexuale. În cele din urmă a ajuns în faţa justiţiei, atât el, cât şi tinerele pe care le coordona. Tribunalul Buzău a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate, în timp ce una dintre tinere, chiar iubita lui Romului Ştefan, a fost reţinută pentru 24 de ore.

  Romulus și-a convins iubita să se prostitueze!

  „Cariera” de proxenet a lui Romulus Ştefan a început chiar cu prietena acestuia. Tânăra a fost trimisă la o petrecere cu scopul de a întreţine atmosfera prin dansuri erotice şi nu numai. Arbitrul a observat că este o activitate bănoasă, astfel încât şi-a pus concubina să-şi convingă mai multe prietene să se apuce de această meserie. Una dintre ele era minoră.

  Iubita lui Romulus Ştefan a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce şi-a convins patru prietene să se prostitueze. Una dintre tinere are 17 ani, scrie ProSport.

  Tinerele erau puse să întreţină relaţii sexuale cu clienţii locali, însă nu era singura activitatea dubioasă. Acestea erau trimise şi pe stradă, unde se dădeau drept reprezentante ale unor ONG-uri şi încercau să convingă trecătorii să doneze bani pentru diferite cauze. Banii ajungeau însă în buzunarul lui Romulus Ştefan.

  romulus-iubita2

  FOTO: ProSport – Cea în negru este iubita lui Romuluș Ștefan și a fost reținută pentru 24 de ore

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.