duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arafat: „Instituțiile publice pot fi și ele amendate în starea de alertă”

  de - | 19 mai 2020, 9:04 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Instituțiile publice pot fi și ele amendate, dacă nu respectă măsurile de protecție în stare de alertă – avertizează șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

  Reacția sa vine după ce luni, în mai multe orașe din țară, oamenii au stat înghesuiți la cozi la ghișeele de la taxe și impozite sau la casele de pensii.

  Raed Arafat a precizat la un post de televiziune că fiecare instituție trebuie să îşi organizeze activitatea cu publicul în condiții de siguranță.

  Raed Arafat: „Trebuie să existe oameni care să organizeze rândul, să păstreze distanțarea socială, să faciliteze mai mult plata online dacă se poate, să prelungească perioada de plată, astfel încât să nu se înghesuie oamenii acum și, clar, instituțiile sau conducătorii instituțiilor care nu respectă regulile pot fi amendate și pot fi amendați responsabilii”.

  Sursa: Radio România Actualități

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.