Aradul, sub cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină!

  de - | 27 June 2016, 8:30 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. ANM a emis o noua alerta de ploi torentiale, vijelii si grindina! Avertizarea cod galben este valabilă de luni, de la ora 10.00, până marţi, la ora 10.00,  cantităţile de apă urmând să depăşească, izolat, 60 de litri pe metru pătrat. Codul galben se poate schimba imediat in unul portocaliu!

  Nu doar Aradul e vizat. În intervalul menţionat, în zonele montane, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, în vestul Olteniei şi nordul Moldovei, dar pe arii mai restrânse şi în celelalte regiuni, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

  Vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de vânt ce vor lua şi aspect de vijelie şi pe arii restrânse grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 50-60 l/mp, avertizează meteorologii.

  sursa: ziarulonline.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.