Aradul sub cod galben de ninsori și viscol

  de Special Arad | 8 January 2022, 2:56 PM | Regional | Știri Arad

  0

  Aplicare material antiderapant pe DN 6, jud. Timiș, și DN 7, jud. Arad(foto: DRDP Timișoara)

  Agenția Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ninsoare și viscol pentru următoarele 24 de ore pentru partea de vest și de nord a țării.

  În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și local în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă în medie de 10…15 cm. În Carpații Occidentali, în vestul Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali va ninge abundent, iar stratul de zăpadă nou depus va fi local consistent.

  Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali unde va fi viscol.

  Notă: În restul teritoriului se vor semnala precipitații mixte și izolat se va produce polei, iar în prima parte a intervalului va mai ninge, cu precădere în dealurile sudice.

  Pe această cale atenționăm șoferii să conducă cu prudență și să adapteze viteza la condițiile meteorologice. DRDP atenționează că drumurile sunt umede pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din zona de vest a țării. În prima parte a zilei, s-a acționat și patrulat cu 114 autoutilaje și au fost răspândite peste 730 tone material antiderapant.

  271553040 3002959329964126 4281946927311375151 n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.