marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul s-a bătut cu Timișoara în „capela interlopă” de la Relax

  de Tudor Bogdan | 24 august 2015, 1:02 PM | Culise | Recomandările editorilor

  7

  „Relax pub & lounge” este un fel de capelă contemporan-postmodernă în care băieți cu mușchii la vedere, „invidiați de fraieri, posesori de mașini de lux, femei frumoase și care trăiesc după fusul orar american” (conform definiției pe care însuși Ghiță Beleiu – fie iertat – a dat-o termenulului de „Interlop”)… se duc și se roagă, se împărtășesc și primesc spovedanii… depinde de grad. Îndeosebi noaptea se duc și se roagă băieții ăștia… un fel de Martorii lui Beleiu – dacă definim „pe locală” respectiva categoria socială.
  Sâmbătă noaptea, „rugăciunile” s-au auzit până la gară, respectiv la UTA… mai departe nepătrunzând și nici poliția „nefiind autosesizată” = ăștia nefiind genul care sună la 112… ba dimpotrivă! Mai… cât putem de concret și noi… Un cunoscut fost locotenent al unui fost cap – actualmente pocătit la altă sectă – s-a luat la un „interval” (termenul definind, desigur, o dispută pe teme religioase… una de interpretare dogmatică a Cărților sfinte) cu un omolog din Timișoara. Neputând să-l dovedească singur, și fiindcă timișoreanul nu se rupea, au mai venit doi interlopi. Și, uite așa, trei interlopi din Arad au umplut parcarea din fața mallului cu cioburi însângerate, resturi de scaune și de probe ADN care chiar că nu interesează nici pe dracu (deja sunt la gunoi) într-o bătaie generală cu victime după care nu plânge nimeni nici în cer, nici pe pământ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Probe adn?va spun eu,adn-ul acelui baiat insotit de fetele usoare care sa vand pe cativa lei,il face pe el indirect proxenet iar ele prostituate,cat despre acel adn al baiatului de la tm,nu se gasea nimic in afara de alcool si droguri,deoarece starea lui de euforie la facut sa fie atat de agresiv in acea seara.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.